Dethleffs New Line 440 DB

0 - 2000

De Vries Caravans

Kenmerken

€ 5.950,-

Merk
Dethleffs
Type
New Line
Serie
440 DB
Bouwjaar
2000
BTW
Incl btw
Conditie
Gebruikt

0-4

Plan een bezichtiging

Dethleffs New Line

keurig onderhouden caravan met een laag eigen gewicht. Mooie grijze voortent.

*** Corona-update: Wij handelen volgens de richtlijnen van de RIVM. Anderhalve meter afstand en mondkapje op!! Wij hebben onze caravans ruim uitgestald zodat u met een gerust hart kunt shoppen.***

De prijs is op basis van 'Zo meenemen'. Wilt u 1 jaar garantie? Dan kunt u kiezen uit een Afleveringspakket a € 395,- inclusief BOVAG onderhoudsbeurt voor de caravan.

Bij de aflevering van de caravan of vouwwagen krijgt u een volledige uitleg over de werking van de caravan of vouwwagen en staat deze gewassen voor u klaar.

De Vries Caravans en Vouwwagens is al meer dan 40 jaar toonaangevend op de Caravanboulevard te Heerhugowaard. Dealer van: DETHLEFFS, HOBBY caravans en JAMET vouwwagens. Wij hebben een ruime sortering van gemiddeld 80 nieuwe en gebruikte Caravans en Vouwwagens voor u klaar staan in onze binnen en buiten showroom. Graag adviseren wij u met de aankoop van uw droomcaravan inclusief de daarbij behorende accessoires zoals: Mover, Voortent, Luifel, schotel enzovoorts.

Bent u van plan een caravan of vouwwagen aan te schaffen, dan zijn wij graag bereid voor u een passende offerte te maken met of zonder inruil van uw huidige kampeermiddel. Vraag ook naar onze financiering- of lease mogelijkheden van CaravanDreams.

Bij onze eigen reparatie afdeling kunt u terecht voor het onderhoud van uw kampeervoertuig en tevens voor uitvoeren van hagel-, vocht-, profile en andere schadereparaties.

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG, CaravanRepair, Aveco, CaravanDreams

Specificaties

  • Soort voertuig
  • Gewicht (kg)
  • Aantal slaapplaatsen
  • Caravans
  • 900 kg
  • 4

Financieringsaanbod

Contante waarde Contante aanbetaling Totaal kredietbedrag Looptijd in maanden Vaste debet rentevoet op jaarbasis Jaarlijkse kosten percentage (JKP) Termijn bedrag per maand Slottermijn Totaal te betalen bedrag
€ 5.950 5,99 % 5,99 % 0

Het financieringsaanbod betreft een niet-doorlopend krediet via ERWIN HYMER GROUP Finance, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. ( AFM vergunningsnummer 12013694). 5,99% rente tot 12,5 jaar (150 maanden) op een caravan. De genoemde actie is geldig bij aankoop van een nieuwe caravan van één van de merken van de ERWIN HYMER GROUP NEDERLAND. Informeer bij ERWIN HYMER GROUP Finance op telefoonnummer 020-3421620 naar de actieperiode, de voorwaarden en een vrijblijvende offerte. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.